Allmänt

För att få handla hos Modellkungen.se måste du vara över 18 år. Vid beställning i vår onlinebutik träffas avtal om köp när din betalning är godkänd.

Om du handlar med annan persons personuppgifter, utan dennes medgivande, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för Modellkungen, kommer detta att polisanmälas.

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Priser

Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Modellkungen reserverar sig för eentuella fel, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller produktuppgifter som kan uppstå online.

Betalningsalternativ

Vi använder oss av Paypal och Klarna

Frakt

Vi använder oss av Postnord. Normal leveranstid är 1-3 dagar.

Felleverans

Om du mot all förmodan skulle få en vara som du inte har beställt kontaktar du vår kundservice på info@modellkungen.se så hjälper vi dig att returnera varan.

Outlösta paket

Om du inte hämtar ut din beställning debiterar Modellkungen en avgift som motsvarar de kostnader vi haft för beställningen, f.n. 250kr. Ny order godkänns först efter att denna avgift är betald

Transportskada.

Skulle du upptäcka en skada på ditt paket ,anmäler du det direkt till Postnord. Om du upptäcker skadan först då du öppnat paketet och skadan är sådan att den kan kopplas till transporten, kontakta Postnord och gör en skadeanmälan senast 7 dagar från det att du tagit emot din vara.

Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars öppet köp. Du står själv för returfrakten. Returnerade varor ska vara i väsentligt oförändrat skick och i originalförpackning.

Vid retur av vara krediteras köpet först när vi mottagit och inspekterat returen.

Avbeställning

Om du vill avbeställa en lagd order, kontakta vår kundservice snarast på info@modellkungen.se. Om din beställning redan har hunnit expedierad är det inte längre möjligt att avbeställa varan/varorna och du är där med skyldig att motta din beställning. om du efter att du tagit emot din vara ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering. Avbeställning gäller från det att du har mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss på Modellkungen.

Personuppgifter och sekretess

Du kan ta del av Modellkungens interitetspolicy här.

Övrigt

Vid eventuell slutförsäljning av vara eller missberäkning av antal lagervaror har Modellkungen rätt att häva köpet och återbetala eventuell betalning gjord av dig. Vi kontaktar i sådana fall dig för att se hur det på bästa sätt ska lösas, då du har möjlighet att välja en annan vara istället för att få din betalning tillbaka.

Force Majeure

Händelser som krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från leverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilka ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure. Det innebär att Modellkungen befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingånget avtal.